Fly til Paris

Paris har tre internasjonale flyplasser med Charles de Gaulle, Orly og Beauvais.

Charles de Gaulle

Charles de Gaulle er hovedflyplassen og har tre terminaler. Flyplassen ligger nordøst for Paris, med gode transportforbindelser inn til byen. Tog inn til byen går med omtrent 7 minutters mellomrom, og koster i overkant av €9 for voksne. Toget tar rundt 35 minutter til Gare du Nord sentralt i Paris.

SAS har flere daglige avganger mellom Oslo og Charles de Gaulle. Airfrance har også direkteflygninger mellom Gardermoen og Charles de Gaulle

Orly

Orly er en eldre flyplass en Charles de Gaulle, men mange mener den er mer oversiktlig. Orly har to terminaler med togforbindelse mellom de to. Orly ligger sørvest for Paris sentrum, men har ikke like gode transportforbindelser som Charles de Gaulle.
Orlybus har bussforbindelser inn til sentrum som tar rundt 40 minutter. Hvis man skal ha opphold i nærheten av Disneyland, anbefales det å leie en bil for å kjøre videre sørover.

Norwegian tilbyr direkte flygninger mellom Oslo Gardermoen og Orly i Paris.

Beauvais

Beauvais er den minste flyplassen, og ligger et godt stykke nord for Paris. Lavprisselskapet Ryanair flyr til Beauvais, men det kan anbefales å velge et annet flyselskap som lander på en av de andre flyplassene, med mindre man skal ha opphold i området nord for Paris. Buss fra Beauvais går 20 minutter etter ankomst med fly, og tar en hel time inn til Paris. Prisen for en bussbillett ligger på €15 per person.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: